Default post template pe mobile si desktop

Posted in: Newspaper
Post count: 17

Salutarae! As vrea sa stiu daca ma puteti ajuta cu un cod css prin care sa folosesc doua post template-uri diferite pentru site-ul meu, infoalert.ro : unul pentru varianta desktop celalaalt pentru dispozitivele mobile.
Mai exact pentru desktop sa folosesc post template-ul style 1, iar pentru dispozitivele mobile post template-ul style 6.
Multumesc!

Post count: 22421

Salutare,

Unfortunately this is not possible with css. You will need good coding skills for something like that. This can only be done through customization and this falls beyond what the theme support can offer you. Sorry. You will have to hire a developer in order to implement such functionality.

Din pacate css nu poate realiza asa ceva si nu exista o metoda simpla de a implemnta un astfel de sistem. Vor trebui multe adaptari in cod si functionalitate adaugata pentru a putea controla template-ul separat pentru mobil si desktop. Din pacate nu avem nici o solutie in acest scop deoarece necesita implementare la nivel de development.

Multumesc.

Post count: 17

Bun am inteles ideea. Atunci Exista vreun cod css pentru ca in dispozitivele mobile sa nu mai apara widget-urile din bara laterala. Vreau ca in momentul in care utilizatorul care foloseste site-ul pe dispozitivele mobile sa nu ii mai fie afisat continutul de pe bara laterala. Acesta sa fie vizibil doar din desktop.
Multumesc!
Sarbatori fericite!

Post count: 22421

Da, se poate,

Poti adauga acest cod in theme panel-> custom css:
@media (max-width:767px){
.td-main-sidebar{
display:none!important
}}

Multumesc.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
The forum ‘Newspaper’ is closed to new topics and replies.