Newspaper in araba?

Posted in: Newspaper
Post count: 5

Salut.
Felicitari pentru aspect si viteza tema.
Intrebare:
Este posibil ca sa ramana administrarea in dashboard in engleza, dar contentul si afisarea sa fie in araba?
Schimbarea din tema-options-general in araba… transforma totul in araba… ceea ce ma va impiedica sa fac mentenanta in viitor, nefiind vorbitor de araba 🙂
Multumesc si spor!

Post count: 23312

Salutare Valentin,

Multumim pentru aprecierile dumneavoastra! Din pacate, tema noastra nu are nici o optiune pentru modul RTL, imi pare rau! Singura optiune valabila pentru acest aspect este setarea din WordPress care muta si backend-ul si front-end-ul in RTL. Ceea ce a-ti putea face este sa cautati un plugin care are aceasta setare si care va permite sa mutati in modul RTL doar partea de front-end iar back-end-ul sa ramana in limba dorita de dumneavoastra. De retinut este faptul ca odata ce ati mutat tema pe RTL, practic tot layout-ul temei ar trebui refacut si optimizat pentru acest stil deoarece, dupa cum spuneam mai sus, tema nu a fost prevazuta petnru a fi utilizata in RTL. Pentru mai multe detalii si informatii despre eventualele plug-in-uri posibile spre a fi utilizate in acest scop, puteti consult link-ul urmator, aici -> http://stackoverflow.com/questions/973216/wordpress-and-rtl

Multumesc pentru mesajul dvs. si sper ca va ajuta referintele mele de mai sus!

O zi frumoasa in continuare!

Post count: 5

Salut Catalin si multumesc pentru raspuns.
Am facut compromis de design, texte in post alineate la dreapta si scris in araba…
Am rezolvat-o cumva. In cateva ore vom publica siteul si mai facem retusuri din mers.
Descopar tema ca fiind destul de customizabila si merita invatata 🙂

O intrebare fast, te rog.

Este posibil ca in sidebar/widgets, zona de [Categorii] sa arate si altfel decat tip lista, insirate vertical? N-am gasit pe unde am cautat in forum.tagdiv…
Multumesc si spor in toate!

Post count: 23312

Salutare Valentin,

Scuze petnru intarziere dar echipa noastra nu lucreaza in zilele de weekend. Din pacate, nu avem alta optiune pentru a afisa Categoriile, inafara de acest widget care este predefinit de WordPress. Aceastea poti fi afisate si altcumva daca se doreste doar ca pentru aceasta sarcina sunt nevoie de unele customizari in CSS. Eventual, poti incerca sa gasesti un plugin care are aceasta functionalitate si vezi cum functioneaza cu tema noastra.

Multumesc pentru mesaj si spor!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
The forum ‘Newspaper’ is closed to new topics and replies.