Custom ad 1

Posted in: Newspaper
Post count: 98

Am testat Custom ad 1 si se pare ca afiseza ACELASI baner in doua locuri diferite. O data deasupra la Latest articles si inca o data deasupra la Travel guides. Ma refer la titlurile din demo.

Eu nu folosesc google adsense si nu doresc sa am doua reclame identice pe aceesi pagina.

Ca si cod am folosit:

<div class=”td-visible-desktop”>

</div>

E bug sau fac eu ceva gresit?

Post count: 7909

Buna,

Oriunde folosesti custom ad 1 va afisa acelasi banner, tema nu are o optiune sa roteasca bannerele. Pentru asta puteti cauta si folosi un plugin.
Aici gasiti o solutie ca sa adaugati mai multe custom ad-uri: https://forum.tagdiv.com/topic/sidebar-ads/#post-21850

Mersi!

deci nu exista posibilitatea sa folosesc ad 1 pentru bannerul din mijloc si ad 2 pentru bannerul de jos?

sau sa afisez un banner doar jos fara a-l afisa pe cel din mijloc?

• This reply was modified 11 years by nicolai.
Post count: 7909

Tocmai asta spuneam daca afisati custom ad1 atat la mijloc cat si jos normal ca va fi acelasi banner. In schimb puteti sa afisati de exemplu Custom ad 1 la mijloc si Custom ad2 in partea de jos.

Tocmai de aceea v-am dat solutia cu mai multe custom ad-uri, ca sa afisati diferite bannere unde doriti.

Mersi!

M-am prins. Scuze pentru intrebarile care par mai stupide dar abia acum invat sa utilizez WP.

Multumesc pentru support!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
The forum ‘Newspaper’ is closed to new topics and replies.