Putin ajutor va rog

Posted in: Newspaper
Post count: 13

Buna ziua,
(Va scriu mesajul pe care l-am trimis si prin email astazi)
Am achizitionat recent, de la ThemForest, template-ul dumneavoastra de wordpress, Newspaper. Daca este nevoie de cheia de licenta va rog sa imi spuneti si v-o trimit, mi s-a cerut inclusiv la inregistrarea pe forumul de tagdiv.com.
Problemele pentru care va deranjez ar fi, si o sa incerc sa vi le enumar astfel incat sa va fie mai usor (sper), in a raspunde, dar sa nu uit, in primul rand felicitari pentru tema! E superb realizata!

1a) Am deschis style.ccs inercand sa imi asez putin fiecare zona de cod astfel incat sa stiu de pe care parte a site-ului face parte.

1. Referitor la codul din style, pentru mobil, partea de meniu: Incerc sa schimb culoarea meniului (ca si background) si totodata liniile care apar ca delimitari de meniu. De exemplu, la meniu 1, cu submeniuri (a, b, c, d) delimitarea dintre randuri este facuta cu o culoare pe care nu o gasesc in cod, sau e posibil sa fi sarit eu peste ea. Culoarea de background am gasit-o dar domnul caruia ii lucrez site-ul ar dori backgroundul gri (inchis) iar liniile delimitatoare sa fie un gri mai deschis (nu alb). Va rog, ajutati-ma putin, care e codul care da culoarea respectiva?

2. Referitor la meniuri, atat de desktop cat si de mobil, am incercat sa adaug iconite fiecarui meniu in parte. Cu WP Svg Icons functioneaza modul vectorial, doar ca iconitele puse de ei la dispozitie nu contin svg-urile de care as avea nevoie, respectiv iconite color pentru sport (Fotbal, baschet, volei, box…etc.), astfel incat am apelat la pluginul de Menu Icons (citeam pe forum ca nu a fost incercat de catre dumneavoastra si nu stiti daca functioneaza sau nu cu tema – functioneaza). Tot ce nu stiu insa este: Am creat iconitele – png in acest moment pe fundal transparent. Daca le adaug la 23/23px se vad bine..nimic de obiectat. Daca deschid site-ul pe mobil se vad bine de asemenea insa la un zoom de pe mobil sau desktop, rezolutia de 23×23 se va vedea foarte pixelat.
La acest punct ar fi 2 aspecte: a) fie opresc printr-o modalitate posibiltiatea de a da zoom de pe mobil b)Sa gasesc o modalitate de a adauga iconitele la o rezolutie de 80×80 – 150×150 etc., dar pe meniu ele sa fie afisate la 23×23, pastrand o claritate la zoom.

Nu stiu, pe moment acestea sunt principalele probleme majore de care m-am izbit, si cerandu-va iertare pentru compunerea de mai sus, sper sa primesc putin suport din partea dumneavoastra.

Post count: 7909

Va rog verificati mail-ul, aveti un raspuns acolo!

Post count: 13

In primul rand va multumesc pentru raspuns. Nu m-a ajutat foarte mult dar macar am inteles la ce functioneaza unele functii ale temei urmand instructiunile dumneavoastra.
Permiteti-mi va rog sa vin cu o alta intrebare:

Functia de distribuire (share) a temei functioneaza bine, nimic de comentat. M-ar interesa daca aveti idee cumva cum sa fac corelarea corecta intre un plugin de Like & Share (articole) astfel incat atunci cand un vizitator da LIKE pe un articol pe site sa fie actualizat inclusiv la articolul de pe Facebook.
Exemplu: AbSport.ro – este conectat corect la Facebook insa atunci cand cineva da like pe un articol pe site, acelasi articol distribuit anterior pe Facebook ar trebui sa afiseze: Cine a dat like, cati au dat like…etc., si totodata daca se da like pe facebook – sa apara si pe site cati au apreciat postarea.

Se poate rezolva cumva acest lucru?

Va multumesc anticipat!

• This reply was modified 10 years by Sibienii.
Post count: 7909

Salut,

Butonul de like al temei este de asemenea de la facebook – https://developers.facebook.com/docs/plugins/like-button si ar trebui ca like-urile de pe articol(site) sa fie contorizate si de pe pagina de facebook. Din pacate numarul de like-uri nu este actualizat in timp real, asa ca trebuie sa astepti un timp ca sa fie actualizate si pe pagina de facebook. Acest lucru tine de facebook si nu avem cum sa modificam asta.

Mersi!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
The forum ‘Newspaper’ is closed to new topics and replies.