Modificare categorie din Theme Panel / Categories

Posted in: Newspaper
Post count: 13

Buna ziua,
Azi am fost nevoit sa adaug o categorie noua (referitoare la euro 2016). Am creat meniul, i-am atribuit setarile din Theme Panel / Categories astfel incat sa pastreze CATEGORY TEMPLATE – Style 3, CATEGORY TOP POSTS STYLE – Grid 1, ARTICLE DISPLAY VIEW – View 1! Am salvat, am intrat pe site si totusi nicio schimbare. Am revenit sa vad setarile si …stupoare: Toate setarile au revenit la default pentru aceasta categorie.

Categoriile vechi, setate anterior – acum cateva luni, functioneaza normal – au setarile bune, nu se modifica..etc. Dar la categoria noua – nu se pastreaza setarile dupa salvare.

Post count: 22421

Buna ziua,

Aceasta problema poate fi create din mai multe surse. Prima si cea mai comuna este conflictul intre pluginuri .Te rog dezactiveaza toate pluginurile cu excepotia visual composer, elibereaza orice cache (plugin server sau cdn) si verifica setarile din theme panel din nou. Daca problema este inca prezenta, te rog asigura-te ca folosesti ultima versiune de tema (7.1.1) deoarece unele erori referitoare la setari au fost reparate in noul update.
https://forum.tagdiv.com/how-to-update-the-theme-2/
Daca problemele persista si dupa update, contacteaza-ne te rog pe mail la contact@tagdiv.com si ofera-ne username si parola (admin) sa ne putem loga pe site sa inspectam eroarea.

Multumesc

Post count: 13

Am incercat varianta asta…si din pacate nu functioneaza. Am trimis si email cu user si parola! Versiunea este ultima, respectiv 7.1.1.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
The forum ‘Newspaper’ is closed to new topics and replies.